Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


apa la umie ..tinggalkan kita pulak...sibuk ngan camera dia jer
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
apa umie tinggalkan



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 6-Jun-2005 00:00
Cameron Highlands lagi
Well akhirnyer habis jugak upload photo-photo nih...penat spend masa ...emm..sorry la most of the gambar tu tunggang langgang skit, actually lupa nak rotate masa kat kamera so PC yang guna untuk load ni pulak tak der software yg boleh rotate kan dia..emmm terima ajer apa yg kurang erk..may be lain kali ader gambar yg lebih menghiburkan untuk semua..walau apa pun bagi aku..yang penting memori disebalik gambar tu...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016